4. ja 25. veebruaril on publikul suurepärane võimalus nautida prantsuse soprani Perrine Madoeufi ja Maltalt pärit tenori Nico Darmanini kirglikult lõunaeuroopalikku karakterikäsitlust Ch. Gounod' ooperis „Romeo ja Julia“.

Perrine Madoeuf on võitnud mitmeid auhindu, sh rahvusvahelise lauluvõistluse Barcelonas (2008), publikuauhinna Mâconi rahvusvahelisel võistlusel (2013), esimese koha Marseille’ Operetivõistlusel (2014) ja teise auhinna festivalil „Forum Lyrique d’Arles“ (2014). Eesti ooperipublikule on Perrine tuttav ka Margeurite'ina lavastuses „Faust“.

Nico Darmanin tegi oma ooperidebüüdi Londoni Kuninglikus Ooperis Danieli rollis (Verdi „Sitsiilia verepulm“, dir. Antonio Pappano). Lavastus võitis prestiižse Olivieri auhinna. 2014. aastal võitis Nico auhinna Royal Overseas League võistlusel ja 2015. aastal oli ta Cardiff Singer of the World lauluvõistluse finalist. Rahvusooperi laval võib Nicot näha ka Ernesto rollis uuslavastuses „Don Pasquale“ ning Alfredona lavastuses „La traviata“.

Lavastaja Stephen Barlow: „Meie ees on keskaegne tragöödia tänapäevase võimu- ja privileegimaailma võtmes ning võimalus kogeda klassikalist ooperit läbi kaasaja prisma, tuues esile erinevaid teemasid ja pakkudes võrdluspunkte, mis resoneerivad tänase publikuga.“

SOODUSPAKKUMINE: 4. veebruari „Romeo ja Julia“ 

Jaanuarikuu sooduspakkumine: 4 veebruari etendusele on kõik piletid hinnaga 12 eurot.
Sooduspileteid saab osta Estonia teatri kodulehelt ja kassast.

 

Rahvusooper Estonia

Add comment

 


Security code
Refresh

Видео рубрики «Театр / Кино»

ТОП-5 материалов раздела за месяц

ТОП-10 материалов сайта за месяц

Вход на сайт