25. jaanuaril esietendub Kellerteatris Oscar Wilde’i maailmakuulsal lool põhinev lastelavastus, mis sünnib kahe noore andeka looja Teele Uustani ja Sandra Lange koostöös ja tõlgenduses. Lavastuses kasutatakse nukuteatri ja teatraalse joonistamise vahendeid ning pakutakse noorele publikule nii hirmukõdi, nalja kui kaasatundmist, -mõtlemist.

Lord Canterville’i vaim on juba sajandeid nautinud hiilgavat karjääri ja edukalt surnuks hirmutanud lossis elavaid aadlikke. Nüüd seisab ta silmitsi kaasaegse perekonnaga, kes teda oma nutiseadmete tagant üldse ei märka ja kui nad tema olemasolust lõpuks teadlikuks saavad, siis ei avalda ta neile mingit mõju. Hoopis vastupidi – lord Canterville’i vaimu ennast hakatakse nüüd kiusama. Sellisest solvangust tingituna peidab kummitus end lossi keldrisse ja üritab oma tasakaalu taastada, kuid kuna kohal on ka publik, siis see hästi ei õnnestu. Kummitus laseb publiku silme all käiku oma kõige koletumad rollid ja hirmsamad trikid, kuid hiljutised üleelamised avaldavad oma mõju ja kõik ei lähe plaanipäraselt. Lõpuks peab vaataja valima, kas kummitust kiusata või hoopis talle kaasa tunda.

Peale etendust saavad lapsed osaleda teatraalse joonistamise kiirkursusel Sandra Lange juhendamisel. Nii Teele Uustan  kui ka Sandra Lange on mõlemad teatrialase kõrghariduse omandanud välismaal.

Lisainfo:kellerteater.ee

Add comment

 


Security code
Refresh

Вход на сайт