13. - 19. jaanuarini on Kellerteatris piletite sooduskampaania “Hinnamõrv”. Eriti hea hinnaga pileteid saab soetada jaanuari, veebruari, märtsi ja aprilli etendustele.

Hinnamõrv kehtib kõigile repertuaaris olevatele lavastustele.  Iga põnevushuviline leiab endale midagi. Uuslavastustest on sooduspileteid ka 25. jaanuaril esietenduvale lastele mõeldud Oscar Wilde’i põnevuslavastusele “Canterville’i kummitus” ja 11. aprillil esietenduvale täiskasvanutele närvikõdi pakkuvale Anthony Shafferi lavastusele “Mäng”. Kõiki sooduspileteid on piiratud koguses.

Kellerteatri uuslavastus “Canterville’i kummitus” põhineb Oscar Wilde’i maailmakuulsal lool “Canterville’i lossi vaim”  ja sünnib kahe noore andeka looja Teele Uustani ja Sandra Lange koostöös. Lavastuses kasutatakse nukuteatri ja teatraalse joonistamise vahendeid ning pakutakse noorele publikule nii hirmukõdi, nalja kui ka võimalust kaasa tunda ja mõelda. Peale etendust saavad lapsed osaleda teatraalse joonistamise kiirkursusel Sandra Lange juhendamisel. Õpituba sisaldub teatripileti hinnas.

Teise uuslavastuse, 11. aprillil esietenduva “Mängu” aluseks on inglise kirjaniku Anthony Shafferi näidend “Sleuth” (“Nuhk”), mille järgi on tehtud kaks mängufilmi. Režissöör Joseph L. Mankiewicz’i 1972. aasta põnevusfilmis mängis kirjanikku inglise lavatäht Laurence Olivier ja armukest noor Michael Cane. 2007. aastal Kenneth Branagh’i vändatud trilleri duoks oli soliidsesse ikka jõudnud Michael Cane ja sarmikas Jude Law. Geniaalse näidendi Kellerteatri versiooni toovad lavale Vahur ja Britt Urbla Keller, laval Meelis Kubo ja Andres Roosileht.

Rohkem infot kellerteater.ee

Add comment

 


Security code
Refresh

Вход на сайт